CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 300g kipfilet
– 1 bol mozarella
– 1 el pesto
– 400g kerstomaatjes
– 2 tl gedroogde oregano
– verse basilicum
– 2 tl honing

Stappenplan:
– doe de kerstomaatjes in een schaal met wat olijfolie, peper, zout , honing en oregano ; laat deze roosteren voor ongeveer 20-25 min. In een oven van 180 graden
– snijd de kipfilet open, bestrijk met pesto en plakjes mozarella
– vouw de kipfilet dicht en steek er eventueel enkele tandenstokers in zodat de mozarella er niet uit valt tijdens het bakken
– bak de kip tot deze goudbruin ziet aan beide kanten; kruid met peper en zout
– zet de kipfilet nog 5-7 min. mee in de oven tot deze zeker gaar is
– haal de tandenstokers er uit
– serveer de gevulde kipfilet met de zoete geroosterde tomaatjes en werk af met verse basilicum

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen