CHOCOLADE-HAVERMOUTKOEKJES

Ingrediënten (voor 10 koekjes):
– 150g havermout
– 75g patisseriebloem
– 75g bruine suiker
– 2 el stevia
– 1 ei
– 75g zachte boter
– vanille essence of vanillesuiker
– 50g pure chocolade

Stappenplan:
– meng alle ingrediënten (buiten de chocolade)
– voeg fijngehakte chocoladestukjes toe
– kneed het deeg tot 1 bol
– verdeel het deeg in 10 kleine bolletjes en druk ze plat alvorens je ze op de bakplaat legt
– bak de koekjes voor 15 min op 180 graden in de oven

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen