ASPERGESOEP MET SAFFRAAN

Ingrediënten:(voor 6 porties)
– 500g witte asperges
– 1 ui
– 1 grote aardappel
– 1 dl light room
– 3 bouillonblokjes (groenten)
– enkele saffraandraadjes

Stappenplan:
– snijd alle groenten en zet ze onder in water (zie dat de groenten gewoon goed onderstaan zodat ze kunnen koken. water kan je achteraf altijd bijvullen voor de gewenste dikte)
– voeg de bouillonblokjes toe
– kook de groenten ongeveer 20 min tot ze gaar zijn
– mix de soep en doe de saffraan erbij en de room
– laat nog even zacht inkoken zodat de saffraan zijn smaak kan afgeven

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto