ASPERGESOEP MET SAFFRAAN

Ingrediënten:(voor 6 porties)
– 500g witte asperges
– 1 ui
– 1 grote aardappel
– 1 dl light room
– 3 bouillonblokjes (groenten)
– enkele saffraandraadjes

Stappenplan:
– snijd alle groenten en zet ze onder in water (zie dat de groenten gewoon goed onderstaan zodat ze kunnen koken. water kan je achteraf altijd bijvullen voor de gewenste dikte)
– voeg de bouillonblokjes toe
– kook de groenten ongeveer 20 min tot ze gaar zijn
– mix de soep en doe de saffraan erbij en de room
– laat nog even zacht inkoken zodat de saffraan zijn smaak kan afgeven

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor