Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE)
@purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en de andere keer om minder suiker toe te moeten voegen. Tahini in desserts is iets dat je absoluut moet proberen. Daarboven zien deze koekjes er ook nog eens super speciaal uit en scoor je gegarandeerd
Ingrediënten: (voor 8 koekjes)
125g tahini
85g esdoornsiroop
2 el stevia van @purevia_be
1 el cacao poeder
40g amandelpoeder
1 tl vanille extract
snufje zout
60g pure chocolade
3 el sesamzaadjes
Stappenplan:
Meng de tahini en de esdoornsiroop in een mengkom. Voeg het vanille extract en het snufje zout toe. Meng alles goed tot een glad geheel. Roer er nu de cacaopoeder (best gezeefd) en amandelpoeder door. Maak het lekker zoet met 2 el stevia van @purevia_be .
Hak de chocolade in kleine stukjes en roer deze ook onder het deeg. Laat het deeg opstijven in de koelkast tot het hard is en kneedbaar. Maak bolletjes van het deeg en rol ze in het sesamzaad. bak ze voor ongeveer 8-10 min. in een oven van 170graden.
Enjoy !