AZIATISCHE KIPPENGEHAKTBALLETJES MET EEN FRISSE YOGHURTDIP

Ingrediënten: (2 porties)
– 200g kippengehakt
– 1 el tacokruiden (van @albertheijnbelgie)
– 1/2 chilipeper
– 1/2 stengel citroengras
– 1 klein sjalotje
– 1 lookteentje
– 100g griekse yoghurt (light)
– 1 takje verse munt
– 1 takje verse koriander
– 1 tl honing
– snuifje komijn
– sap van 1/2 citroen

Stappenplan:
– hak de chilipeper, citroengras en het sjalotje fijn en meng het onder het gehakt
– als het gehakt nog niet gekruid is , kruid je bij met peper en zout
– meng ook de taco seasoning er onder
– rol balletjes van het gehakt en bak deze op een medium hoog vuur in vetstof (ik gebruik becel light)
– hak de munt,look en koriander fijn en meng deze onder de yoghurt
– meng er nog een snuifje komijn, zout, sap van 1/2 citroen en een tl honing door
– serveer als aperitiefhapje of als onderdeel van een hoofdgerecht

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen