AZIATISCHE KIPPENGEHAKTBALLETJES MET EEN FRISSE YOGHURTDIP

Ingrediënten: (2 porties)
– 200g kippengehakt
– 1 el tacokruiden (van @albertheijnbelgie)
– 1/2 chilipeper
– 1/2 stengel citroengras
– 1 klein sjalotje
– 1 lookteentje
– 100g griekse yoghurt (light)
– 1 takje verse munt
– 1 takje verse koriander
– 1 tl honing
– snuifje komijn
– sap van 1/2 citroen

Stappenplan:
– hak de chilipeper, citroengras en het sjalotje fijn en meng het onder het gehakt
– als het gehakt nog niet gekruid is , kruid je bij met peper en zout
– meng ook de taco seasoning er onder
– rol balletjes van het gehakt en bak deze op een medium hoog vuur in vetstof (ik gebruik becel light)
– hak de munt,look en koriander fijn en meng deze onder de yoghurt
– meng er nog een snuifje komijn, zout, sap van 1/2 citroen en een tl honing door
– serveer als aperitiefhapje of als onderdeel van een hoofdgerecht

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto