BOSVRUCHTENCRUMBLE MET HAVERMOUT EN ZADEN

Ingrediënten: (voor 4 personen)
– 450g diepvries bosvruchten
– 100g havermout
– 50g amandelmeel
– 50g bloem
– 50g chiazaad
– 2 el stevia
– 2 el suiker
– 75g zachte boter
– vanille essence
– griekse yoghurt
– verse frambozen en munt om af te werken

Stappenplan:
– meng de havermout, amandelmeel, chiazaad, bloem, stevia, suiker, vanille essence met de boter tot een crumble
– doe de bosvruchten in een ovenschaal en strooi de crumble er over
– zet de schaal voor ong 20-25 min in een oven van 180 graden tot de crumble goudbruin is
– serveer met griekse yoghurt (hierin heb ik ook wat vanille gedaan voor de smaak)

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto