BOSVRUCHTENCRUMBLE MET HAVERMOUT EN ZADEN

Ingrediënten: (voor 4 personen)
– 450g diepvries bosvruchten
– 100g havermout
– 50g amandelmeel
– 50g bloem
– 50g chiazaad
– 2 el stevia
– 2 el suiker
– 75g zachte boter
– vanille essence
– griekse yoghurt
– verse frambozen en munt om af te werken

Stappenplan:
– meng de havermout, amandelmeel, chiazaad, bloem, stevia, suiker, vanille essence met de boter tot een crumble
– doe de bosvruchten in een ovenschaal en strooi de crumble er over
– zet de schaal voor ong 20-25 min in een oven van 180 graden tot de crumble goudbruin is
– serveer met griekse yoghurt (hierin heb ik ook wat vanille gedaan voor de smaak)

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor