BOSVRUCHTENCRUMBLE MET HAVERMOUT EN ZADEN

Ingrediënten: (voor 4 personen)
– 450g diepvries bosvruchten
– 100g havermout
– 50g amandelmeel
– 50g bloem
– 50g chiazaad
– 2 el stevia
– 2 el suiker
– 75g zachte boter
– vanille essence
– griekse yoghurt
– verse frambozen en munt om af te werken

Stappenplan:
– meng de havermout, amandelmeel, chiazaad, bloem, stevia, suiker, vanille essence met de boter tot een crumble
– doe de bosvruchten in een ovenschaal en strooi de crumble er over
– zet de schaal voor ong 20-25 min in een oven van 180 graden tot de crumble goudbruin is
– serveer met griekse yoghurt (hierin heb ik ook wat vanille gedaan voor de smaak)

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen