BANANEN HAVERMOUT PANNENKOEKJES

image_pdfimage_print

Ingrediƫnten:(voor 2 personen)

  • 2 rijpe bananen
  • 60g havermout
  • 1 el bloem
  • 2 eieren
  • 1 el vanillesuiker
  • snuifje kaneel
  • fruit als topping
  • bloemsuiker ter afwerking

Stappenplan:

  • mix de bananen, ei, havermout, bloem, vanillesuiker en kaneel tot een homogene massa
  • bak de pannenkoekjes in een hete pan met olie (geen olijfolie) of een klontje boter
  • werk af met wat extra fruit en bloemsuiker

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

IngrediĆ«nten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediƫnten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

IngrediĆ«nten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes