BRUSCHETTA MET AVOCADO EN HALLOUMI

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 bruine broodjes
– 1 avocado
– 100g kerstomaatjes
– 160g halloumi
– 1 lookteentje
– 1/2 citroen
– snufje chilipoeder
– granaatappelpitjes en verse basilicum ter afwerking

Stappenplan:
– plet/mix de avocado met de look, sap van 1/2 citroen en een snufje chilipoeder
– kruid de guacamole af met peper en zout
– stoof de kerstomaatjes kort of zet ze voor 20 min in de oven (170graden) met wat olijfolie, peper en zout
– snijd de halloumi in plakjes en bak deze in de pan tot deze goudbruin korstje krijgt (gebruik hierbij slechts een beetje vetstof)
– snijd de broodjes door 2 en zet ze ook 5 min in de oven tot ze lichtkrokant zijn
– smeer de guacamole over het broodje, leg er een lepeltje warme kerstomaatjes af en vanboven de halloumi
– werk af met granaatappelpitjes en verse basilicum

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto