BRUSCHETTA MET AVOCADO EN HALLOUMI

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 bruine broodjes
– 1 avocado
– 100g kerstomaatjes
– 160g halloumi
– 1 lookteentje
– 1/2 citroen
– snufje chilipoeder
– granaatappelpitjes en verse basilicum ter afwerking

Stappenplan:
– plet/mix de avocado met de look, sap van 1/2 citroen en een snufje chilipoeder
– kruid de guacamole af met peper en zout
– stoof de kerstomaatjes kort of zet ze voor 20 min in de oven (170graden) met wat olijfolie, peper en zout
– snijd de halloumi in plakjes en bak deze in de pan tot deze goudbruin korstje krijgt (gebruik hierbij slechts een beetje vetstof)
– snijd de broodjes door 2 en zet ze ook 5 min in de oven tot ze lichtkrokant zijn
– smeer de guacamole over het broodje, leg er een lepeltje warme kerstomaatjes af en vanboven de halloumi
– werk af met granaatappelpitjes en verse basilicum

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto