CHICKEN CAPRESE

image_pdfimage_print

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 300g kipfilet
– 1 bol mozarella
– 1 el pesto
– 400g kerstomaatjes
– 2 tl gedroogde oregano
– verse basilicum
– 2 tl honing

Stappenplan:
– doe de kerstomaatjes in een schaal met wat olijfolie, peper, zout , honing en oregano ; laat deze roosteren voor ongeveer 20-25 min. In een oven van 180 graden
– snijd de kipfilet open, bestrijk met pesto en plakjes mozarella
– vouw de kipfilet dicht en steek er eventueel enkele tandenstokers in zodat de mozarella er niet uit valt tijdens het bakken
– bak de kip tot deze goudbruin ziet aan beide kanten; kruid met peper en zout
– zet de kipfilet nog 5-7 min. mee in de oven tot deze zeker gaar is
– haal de tandenstokers er uit
– serveer de gevulde kipfilet met de zoete geroosterde tomaatjes en werk af met verse basilicum

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes