CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 300g kipfilet
– 1 bol mozarella
– 1 el pesto
– 400g kerstomaatjes
– 2 tl gedroogde oregano
– verse basilicum
– 2 tl honing

Stappenplan:
– doe de kerstomaatjes in een schaal met wat olijfolie, peper, zout , honing en oregano ; laat deze roosteren voor ongeveer 20-25 min. In een oven van 180 graden
– snijd de kipfilet open, bestrijk met pesto en plakjes mozarella
– vouw de kipfilet dicht en steek er eventueel enkele tandenstokers in zodat de mozarella er niet uit valt tijdens het bakken
– bak de kip tot deze goudbruin ziet aan beide kanten; kruid met peper en zout
– zet de kipfilet nog 5-7 min. mee in de oven tot deze zeker gaar is
– haal de tandenstokers er uit
– serveer de gevulde kipfilet met de zoete geroosterde tomaatjes en werk af met verse basilicum

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto