CHOCOLADE-HAVERMOUTKOEKJES

Ingrediënten (voor 10 koekjes):
– 150g havermout
– 75g patisseriebloem
– 75g bruine suiker
– 2 el stevia
– 1 ei
– 75g zachte boter
– vanille essence of vanillesuiker
– 50g pure chocolade

Stappenplan:
– meng alle ingrediënten (buiten de chocolade)
– voeg fijngehakte chocoladestukjes toe
– kneed het deeg tot 1 bol
– verdeel het deeg in 10 kleine bolletjes en druk ze plat alvorens je ze op de bakplaat legt
– bak de koekjes voor 15 min op 180 graden in de oven

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto