CREAMY BURRATA DIP MET HOME MADE PESTO

It’s apĆ©ro time! Dit dipje is heerlijk in combinatie met een vers gebakken ciabatta brood.

IngredieĢˆnten :(voor 2 personen)

  • 100g burrata
  • 100g griekse yoghurt
  • sap van 1 limoen
  • 30g pijnboompitjes
  • 30g parmezaan
  • 30g basilicum
  • scheutje olijfolie
  • 1 klein teentje look

Stappenplan:

  • meng de burrata met de yoghurt en sap van 1/2 limoen
  • kruid met peper en zout
  • mix voor de pesto: pijnboompitjes, parmezaan, basilicum, sap 1/2 limoen, 1 fijngeperst teentje look, scheutje olijfolie, snuifje zout en peper
  • meng de helft van de pesto onder de burrata-yoghurtdip en de andere helft van de pesto verdeel je boven op de dip
  • werk af met verse basilicum
  • serveer met ciabatta of crackers om te dippen

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediƫnten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto

CHICKEN CAPRESE

IngrediĆ«nten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediƫnten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor