CREAMY BURRATA DIP MET HOME MADE PESTO

It’s apéro time! Dit dipje is heerlijk in combinatie met een vers gebakken ciabatta brood.

Ingrediënten :(voor 2 personen)

  • 100g burrata
  • 100g griekse yoghurt
  • sap van 1 limoen
  • 30g pijnboompitjes
  • 30g parmezaan
  • 30g basilicum
  • scheutje olijfolie
  • 1 klein teentje look

Stappenplan:

  • meng de burrata met de yoghurt en sap van 1/2 limoen
  • kruid met peper en zout
  • mix voor de pesto: pijnboompitjes, parmezaan, basilicum, sap 1/2 limoen, 1 fijngeperst teentje look, scheutje olijfolie, snuifje zout en peper
  • meng de helft van de pesto onder de burrata-yoghurtdip en de andere helft van de pesto verdeel je boven op de dip
  • werk af met verse basilicum
  • serveer met ciabatta of crackers om te dippen

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen