CREAMY PASTA CARBONARA MET PANCETTA EN COURGETTE

Deze pasta zet je in no time op tafel! LESS IS MORE

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 150-200g pasta
– 2 eieren
– 100g pancetta
– 50g parmezaanse kaas
– 2 lookteentjes
– 1 grote courgette
– 1dl (light) room
– verse basilicum ter afwerking

Stappenplan:
– kook de pasta in gezouten water en bewaar 1 dl kookvocht
– snijd de courgette in blokjes
– bak de pancetta (zonder vetstof want de pancetta heeft al genoeg vet) samen met de courgette en look (voeg de look pas later toe anders zal deze verbranden)
– meng de eieren met de parmezaan en de room, kruid met peper en een beetje zout
– meng de warme pasta met de pancetta en courgette, roer hieronder het eimengsel en het kookvocht
– werk af met verse basilicum

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe