CREAMY PASTA CARBONARA MET PANCETTA EN COURGETTE

image_pdfimage_print

Deze pasta zet je in no time op tafel! LESS IS MORE

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 150-200g pasta
– 2 eieren
– 100g pancetta
– 50g parmezaanse kaas
– 2 lookteentjes
– 1 grote courgette
– 1dl (light) room
– verse basilicum ter afwerking

Stappenplan:
– kook de pasta in gezouten water en bewaar 1 dl kookvocht
– snijd de courgette in blokjes
– bak de pancetta (zonder vetstof want de pancetta heeft al genoeg vet) samen met de courgette en look (voeg de look pas later toe anders zal deze verbranden)
– meng de eieren met de parmezaan en de room, kruid met peper en een beetje zout
– meng de warme pasta met de pancetta en courgette, roer hieronder het eimengsel en het kookvocht
– werk af met verse basilicum

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes