CREAMY PASTA CARBONARA MET PANCETTA EN COURGETTE

Deze pasta zet je in no time op tafel! LESS IS MORE

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 150-200g pasta
– 2 eieren
– 100g pancetta
– 50g parmezaanse kaas
– 2 lookteentjes
– 1 grote courgette
– 1dl (light) room
– verse basilicum ter afwerking

Stappenplan:
– kook de pasta in gezouten water en bewaar 1 dl kookvocht
– snijd de courgette in blokjes
– bak de pancetta (zonder vetstof want de pancetta heeft al genoeg vet) samen met de courgette en look (voeg de look pas later toe anders zal deze verbranden)
– meng de eieren met de parmezaan en de room, kruid met peper en een beetje zout
– meng de warme pasta met de pancetta en courgette, roer hieronder het eimengsel en het kookvocht
– werk af met verse basilicum

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto