GEGRILDE TONIJNSTEAK

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 250g verse tonijnsteak
– 1 hand pijnboompitten
– 1 hand verse peterselie
– 1 hand verse dragon
– rasp en sap van 1/2 citroen
– 1 lookteentje
– 250g kerstomaten

Stappenplan:
– zet de kerstomaten in de oven (170 graden)voor ongeveer 20 min met wat olijfolie , peper en zout
– rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof tot ze kleuren
– marinade: meng de pijnboompitten met rasp en sap van citroen, fijngehakte peterselie en dragon, 1 el olijfolie, fijngeperst lookteentje, peper en zout
– bak de tonijn 1 min aan elke kant
– serveer met de marinade erboven op en de kerstomaatjes

Tip: ik serveer de bbq groentenschotel van mijn vorige instagrampost erbij

Tip: de tonijn heb ik gekocht bij viswinkel del mare (in heide kalmthout)

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto