GEGRILDE TONIJNSTEAK

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 250g verse tonijnsteak
– 1 hand pijnboompitten
– 1 hand verse peterselie
– 1 hand verse dragon
– rasp en sap van 1/2 citroen
– 1 lookteentje
– 250g kerstomaten

Stappenplan:
– zet de kerstomaten in de oven (170 graden)voor ongeveer 20 min met wat olijfolie , peper en zout
– rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof tot ze kleuren
– marinade: meng de pijnboompitten met rasp en sap van citroen, fijngehakte peterselie en dragon, 1 el olijfolie, fijngeperst lookteentje, peper en zout
– bak de tonijn 1 min aan elke kant
– serveer met de marinade erboven op en de kerstomaatjes

Tip: ik serveer de bbq groentenschotel van mijn vorige instagrampost erbij

Tip: de tonijn heb ik gekocht bij viswinkel del mare (in heide kalmthout)

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor