GEROOSTERDE BLOEMKOOL

image_pdfimage_print

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht.

Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor 4 personen als hapje):
– 1 grote bloemkool
– 3 el olijfolie
– 3 el paneermeel
– 1 el kippenkruiden
– 1 tl paprikapoeder
– snuifje zout
– snuifje peper
– snuifje oregano

Stappenplan:
– verwarm de oven op 210 graden
– verdeel de bloemkool in roosjes en doe ze in een kom
– doe de olijfolie, het paneermeel en de kruiden over de bloemkoolroosjes
– schud alles goed om
– verdeel de bloemkoolroosjes op een met bakpapier beklede bakplaat
– zet ze in de oven voor ongeveer 35-45 min. tot ze goudbruin zien
– serveer eventueel met een dipsausje

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes