GRANOLATAARTJES

image_pdfimage_print

Taart als ontbijt… klinkt toch als muziek in de oren ,of niet ?? Met deze granolataartjes kan je iedere ochtend zondigen zonder schuldgevoel.
Ingrediënten (voor 3 taartjes):
– 100g havermout
– 50g pistachenoten
– 2 el honing
– 2 el olie
– snuifje kaneel
– 6el griekse yoghurt
– vanille essence
– frambozen
– bramen
– extra pistachenootjes voor de versiering
– granaatappelpitjes
– muntblaadjes

Stappenplan:
– mix de havermout, pistachenoten, honing en olie met een snuifje kaneel
– druk het mengsel aan in de taartvormpjes
– zet deze taartvormpjes voor ongeveer 12 min in een oven op 180 graden
– meng de yoghurt met een paar druppeltjes vanille-essence en voeg een lepeltje suiker of stevia toe – als je de taartjes niet direct ga opeten smelt je best wat donkere chocolade en smeer je een laagje op de taartbodem (zo wordt de bodem niet wak\zacht als je de yoghurt er over doet)
– vul de taartjes met yoghurt en werk af met frambozen, bramen , granaatappelpitjes, munt en gehakte pistachenootjes

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes