GRANOLATAARTJES

Taart als ontbijt… klinkt toch als muziek in de oren ,of niet ?? Met deze granolataartjes kan je iedere ochtend zondigen zonder schuldgevoel.
Ingrediënten (voor 3 taartjes):
– 100g havermout
– 50g pistachenoten
– 2 el honing
– 2 el olie
– snuifje kaneel
– 6el griekse yoghurt
– vanille essence
– frambozen
– bramen
– extra pistachenootjes voor de versiering
– granaatappelpitjes
– muntblaadjes

Stappenplan:
– mix de havermout, pistachenoten, honing en olie met een snuifje kaneel
– druk het mengsel aan in de taartvormpjes
– zet deze taartvormpjes voor ongeveer 12 min in een oven op 180 graden
– meng de yoghurt met een paar druppeltjes vanille-essence en voeg een lepeltje suiker of stevia toe – als je de taartjes niet direct ga opeten smelt je best wat donkere chocolade en smeer je een laagje op de taartbodem (zo wordt de bodem niet wak\zacht als je de yoghurt er over doet)
– vul de taartjes met yoghurt en werk af met frambozen, bramen , granaatappelpitjes, munt en gehakte pistachenootjes

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4