HALLOUMI FRIETJES MET EEN AVOCADO BASILICUM DIP

Halloumi is een kaassoort die niet smelt bij het bakken. Ook is het een super lekker alternatief voor vegetariërs.
Je kan het serveren als hapje. Ik at deze vanmiddag als side dish bij mijn soep.
Eens iets anders dan brood ?

Ingrediënten:( voor 2 personen)
– 200g halloumi
– 1/2 avocado
– sap van 1/2 limoen
– klein lookteentje
– snufje chilipoeder
– 1 el griekse yoghurt
– 10 blaadjes verse basilicum
– bloem en eventueel za’atar kruiden

Stappenplan:
– we maken eerst de dip, hiervoor mix je de avocado met de griekse yoghurt, basilicumblaadjes, limoensap, lookteentje, snufje chilipoeder en zout
– de halloumi snijd je in frietjes en paneer deze in bloem(eventueel gemengd met za’atar kruiden)
– bak de frietjes aan elke kant goud bruin in een beetje olijfolie zodat je zeker dat krokant korstje niet mist
– serveer direct

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen