HAVERMOUTPANNENKOEKEN MET AARDBEIENCONFITUUR

image_pdfimage_print

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 bananen
– 60g havermout
– 2 eieren
– 1 zakje vanillesuiker
– 1 el bloem
– 2 el aardbeienconfituur
– 200g verse aardbeien

Stappenplan:
– mix de havermout, bananen,eieren, vanillesuiker en bloem met een staafmixer
– snijd de aardbeien in 4 en meng er de confituur onder
– verhit een pan en bak de pannenkoekjes in arachideolie
– werk af met de aardbeien in confituur

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes