HOME MADE GRANAATAPPEL-FRAMBOZEN ICE TEA

image_pdfimage_print

Ingrediënten: (voor 1 liter)
– 150-200g (diepvries)frambozen
– 50g granaatappelpitjes
– enkele blaadjes munt
– sap van 1 limoen
– 1 el stevia
– 1 theebuiltje (groen of zwart naar keuze)
– 300ml water
– 700ml bruis water

Stappenplan:
– kook 300ml water en laat het theezakje hierin weken
– mix de frambozen samen met de thee, limoensap, stevia en granaatappelpitjes
– doe het mengsel door de zeef
– meng het roze drankje met 700 ml koud bruiswater en werk af met muntblaadjes

Tip: verkoel je drankje genoeg alvorens het te serveren

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes