HOME MADE LEMONADE

image_pdfimage_print

Een super simpel en fancy apéritiefje dat bovenal nog eens erg laag in kcal is!

Van iets heel simpel maak je er in no time iets erg feestelijk van.

Ik verdun de ice tea waardoor je suikergehalte ook gehalveerd wordt. Het bruiswater geeft ook net iets extra fris.

Ingrediënten:(voor 1 liter)
– 0,5 liter ice tea green (ik gebruik met lychee)
– 0,5 liter bruiswater
– 1 vers limoentje
– 1 handje frambozen (mogen diepvriesframbozen zijn)
– paar takjes verse munt
– granaatappelpitjes
– stukjes gember (optioneel)

Stappenplan:
– snijd de limoentjes en eventueel de gember
– meng de ice tea met het bruiswater en voeg achteraf de munt,limoen, gember, frambozen en granaatappelpitjes toe

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes