KIPPENGEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS MET FETA

Mijn gezonde versie van balletjes in tomatensaus

Kippengehaktballetjes in een tomaten-paprika ratatouille afgewerkt met feta en verse basilicum

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 250g kippengehakt
– 2 rode paprika’s
– 2 lookteentjes
– 1 ui
– 1 groentenbouillonblokje
– 250g kerstomaatjes
– 200ml tomaten ik blik/ passata
– 60g feta
– verse basilicum

Stappenplan:
– snijd de ui, paprika en look
– stoof deze kort aan in olijfolie
– snijd de kerstomaatjes door 2
– meng de kerstomaatjes eronder
– wanneer alles wat is aangestoofd blus je met de passata of tomaatjes in blik en voeg het bouillonblokje verkruimeld toe
– kruid af met peper en eventueel zout
– meng er nog wat verse basilicum door
– laat de ratatouille op laag vuurtje sudderen ondertussen
– rol gehaktballetjes van het gehakt en bak ze gaar in olijfolie
– serveer de ratatouille met enkele gehaktballetjes en werk af met verkruimelde feta en verse basilicum

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen