LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE !

Ingrediënten: (voor 4 personen)

– 8 mini tortilla’s – 200g gehakt

– 1 kleine zoete aardappel

– 1/2 rode ui

– 1 gele paprika

– 1 avocado

– 1 teentje look

– sap van 1 limoen

– snuifje chilipoeder

– 1 el mexicaanse kruiden

– 1 el zure room

Stappenplan:

Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de tortilla’s in driehoekjes en smeer ze in met een klein beetje olijfolie. Kruid vervolgens met zout en een beetje chilipoeder. Verdeel de driehoekjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze ongeveer gedurende 10 min. krokant in de oven. Houd ze goed in het oog, want verbranden gebeurt snel.

Voor de guacamole plet je het vruchtvlees van een avocado met 1 fijngeperst teentje look en sap van 1 limoen. Kruid bij met peper, zout en een snuifje chilipoeder.

Schil en snijd de zoete aardappel in kleine blokjes. Snijd ook de paprika en rode ui in kleine blokjes. Stoof deze samen met het gehakt aan in een beetje olijfolie. Kruid met Mexicaanse kruiden (taco kruiden).

Verdeel de nacho’s over een bord. Werk af met het gehakt, guacamole en ten slotte een beetje zure room.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto