MANGO-GEMBER FROZEN YOGURT

A healthy and easy way to eat your ice cream

Het beste van al: geen ijsmachine nodig!!! Met gewoon een mixer zet je dit easy dessertje/ tussendoortje al op tafel!

Ingrediënten: (voor 2 ijsjes of 4-5 bollen)
– 250g bevroren mango
– 2 grote el griekse yoghurt
– ca. 5g gember in schijfjes
– sap van 1 limoen
– 2 tl honing
– muntblaadjes ter afwerking

Stappenplan:
– mix alle ingrediënten tot een homogene massa
– TIP: gebruik geen te grote mixer maar best een hakmolen (een mixer in zo een potje ?)
– het kan zijn dat je met je lepel enkele keren alles naar beneden moet drukken en het in 2-3 keer ga moeten mixen m
– doe het mengsel in een bakje en zet voor 2 uurtjes nog in de vriezer met een folietje erover
– schep de bolletjes , werk af met een muntblaadje en vooral ENJOY

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto