MEDITERRAANSE PASTA MET TONIJNSTEAK

I’m always in the mood for pasta

Voor de veggies ?: deze pasta kan je perfect maken zonder de vis. Voeg dan wat olijfjes en parmezaanse kaas toe als extraatje

Ingrediënten (voor 4 personen):
– 500g tonijnsteak
– 500g spaghetti of linguine
– 400g tomaten in blik
– 250g kerstomaatjes
– 1 ui
– 3 lookteentjes
– verse peterselie
– eventueel enkele olijfjes voor in de saus (smaakt super goed af)

Stappenplan:
– snijd de tomaatjes, look en ui (TIP: als je van spicy houdt , voeg dan wat chilipeper toe)
– stoof deze aan in olijfolie met wat peper en zout
– blus met de tomaten in blik ( vul het lege blik nog eens met water en voeg bij de saus)
– voeg eventueel wat olijfjes toe aan de saus voor extra smaak
– kook de pasta in gezout water
– meng de pasta door de saus
– bak de tonijnsteak kort aan in een hete pan met wat olijfolie
– serveer de tonijn op de pasta en werk af met fijngehakte peterselie

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto