MEDITERRAANSE PASTA MET TONIJNSTEAK

I’m always in the mood for pasta

Voor de veggies ?: deze pasta kan je perfect maken zonder de vis. Voeg dan wat olijfjes en parmezaanse kaas toe als extraatje

Ingrediënten (voor 4 personen):
– 500g tonijnsteak
– 500g spaghetti of linguine
– 400g tomaten in blik
– 250g kerstomaatjes
– 1 ui
– 3 lookteentjes
– verse peterselie
– eventueel enkele olijfjes voor in de saus (smaakt super goed af)

Stappenplan:
– snijd de tomaatjes, look en ui (TIP: als je van spicy houdt , voeg dan wat chilipeper toe)
– stoof deze aan in olijfolie met wat peper en zout
– blus met de tomaten in blik ( vul het lege blik nog eens met water en voeg bij de saus)
– voeg eventueel wat olijfjes toe aan de saus voor extra smaak
– kook de pasta in gezout water
– meng de pasta door de saus
– bak de tonijnsteak kort aan in een hete pan met wat olijfolie
– serveer de tonijn op de pasta en werk af met fijngehakte peterselie

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto