Ingrediënten:(voor 8personen)
- 250g volle kaas (ik gebruik die van campina)
- 250g halfvolle kaas
- 100g zure room
- 125g witte chocolade
- 2 rollen oreokoekjes (300g)
- 50g boter
Stappenplan:
- mix 1 rol oreokoekjes fijn met de gesmolten boter
- leg een bakpapiertje in je bakvorm
- doe het mengsel in de bakvorm en druk aan met een lepel zodat je een stevige bodem hebt (als de boter hard wordt gaat je bodem steviger worden)
- meng de volle en halfvolle kaas met de zure room
- meng een halve rol verkruimelde koekjes door het mengsel
- roer er de gesmolten witte chocolade onder(deze zorgt er voor dat je taart wat gaat opstijven)
- zet de taart enkele uren in de koelkast (3-4uur) tot deze is opgesteven
- haal de taart uit de koelkast en bestrooi met oreokoekjes (doe dit best last minute want anders worden je koekjes wak)