OREO DESSERTGLAASJE

image_pdfimage_print

Ingrediënten: (voor 4-6 dessertjes)
– 250g mascarpone
– 150g platte kaas
– 10 oreokoekjes
– 2 eieren
– 50g suiker

Stappenplan:
– mix de eieren en suiker tot een schuimig geheel
– meng er de platte kaas en mascarpone onder
– meng er 6 verkruimelde oreokoekjes onder
– giet het mengsel in glaasjes en werk af met nog wat extra verkruimelde oreokoekjes
– zet het enkele uren in de koelkast zodat het nog een beetje opstijft, je zou een dikte moeten krijgen die iets dikker is dan yoghurt

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes