PARELCOUSCOUS MET KERSTOMAATJES EN HALLOUMI

Ingrediënten:(voor 2 personen)
– 200g halloumi
– 100g parelcouscous
– 200g honing/ kerstomaten
– 1 rode paprika
– 1 ui
– 2 lookteentjes
– 1dl light room
– 1 blokje groentenbouillon
– peterselie ter afwerking

Stappenplan:
– zet de kerstomaten eerst in de oven voor 15-20 min tot deze zacht zijn met wat olijfolie , peper en zout (je kan ze ook stoven in de pan)
– kook de parelcouscous
– snijd de paprika, halloumi, ui en look – stoof deze in een beetje olijfolie met peper en klein beetje zout (halloumi is al heel zout)
– bak tot de halloumi een krokant korstje krijgt
– meng de warme tomaatjes door de couscous en voeg de room en het groentenbouillonblokje toe zodat je een smeuïg geheel krijgt
– verdeel de couscous over de borden en leg de gebakken groenten en halloumi er boven op
– werk eventueel af met peterselie

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto