PARELCOUSCOUS MET PESTO, HALLOUMI EN WARME TOMAATJES

Halloumi is een soort kaas die niet smelt bij het bakken! Ook is het een goede vleesvervanger die rijk is aan proteïnen.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 150g parelcouscous
– 3 el pesto (zelfgemaakt of uit een potje, ik gebruik vaak de verse pesto van @albertheijnbelgie )
– 100g kerstomaatjes
– 1 courgette
– 200g halloumi
– 2 lookteentjes
– verse basilicum ter afwerking

Stappenplan:
– kook de parelcouscous voor 10 min en laat deze apart uitlekken
– meng de couscous met de pesto en kruid bij met peper en zout
– snijd de kerstomaatjes in 2 en de courgette in blokjes
– snijd de look fijn – stoof de groentjes en de look in olijfolie en meng deze onder de couscous
– snijd de halloumi in blokjes en bak deze tot ze langs alle kanten een bruin korstje krijgen
– verdeel de couscous over de bordjes en werk af met de halloumi en verse basilicum

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto