PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet!

Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes weglaten ?

Ingrediënten: (2 personen)
– 250g champignons
– 100g spekjes
– 200g rigatoni pasta (of andere)
– 2 dl light room
– 30g parmezaanse kaas
– klontje kruidenboter (heel belangrijk voor de smaak!)
– peterselie ter afwerking
– tip: maak de saus nog lekkerder door er een lepeltje truffeltapenade door te mengen

Stappenplan:
– kook de pasta in gezout water
– bak de spekjes krokant in een pan (zonder vetstof)
– leg de spekjes opzij in een kommetje en bak in dezelfde pan de champignons in de kruidenboter
– kruid met peper en zout
– wanneer de champignons bijna zacht zijn, blus je met de room
– laat zachtjes inkoken
– meng de parmezaanse kaas onder de saus en kruid als laatste bij met peper en zout indien nodig
– meng de pasta onder de saus, strooi er spekjes en eventueel wat peterselie over

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen