PASTA MET EEN ROMIGE KERSTOMATEN-BASILICUM SAUS

Ingrediënten: (voor 2-3personen)
– 250g rigatoni pasta
– 250g kerstomaatjes
– 1/2 pot miracoli tomatensaus met basilicum of een blik tomaten
– 100g mascarpone
– 1 ui
– 2 lookteentjes
– 2 handjes basilicumblaadjes
– 2 el gedroogde basilicum
– 1 tl chilipoeder (om het licht pikant te maken)
– ( 2 el spaghettikruiden)
– mozarella en verse basilicum om af te werken

Stappenplan:
– kook de rigatoni pasta
– snijd de ui, look en kerstomaatjes fijn en stoof deze in olijfolie
– blus erna met 1/2 pot miracolisaus
– voeg de kruiden en mascarpone toe en laat het 10 minuutjes sudderen
– giet de pasta af en meng deze onder de saus
– kruid af met peper en zout
– verdeel de pasta over de bordjes en werk af met verse basilicum en mozarella (eventueel ook een beetje parmezaan)

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor