PASTA MET PIKANTE MERGUEZ WORSTJES ,AUBERGINE EN KERSTOMAATJES

De belangrijkste smaakmaker in dit gerecht is het venkelzaad dat ik gebruik. Die smaak is zo intens. Een gerechtje om van te genieten!

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 150g pasta
– 2 merguez worstjes
– 1 aubergine
– 200g kerstomaten
– 1 potje tomatenconcentre
– 1 sjalot
– 3 lookteentjes
– 1 el venkelzaad
– 1/2 bouillonblokje
– eventueel verse basilicum ter afwerking

Stappenplan:
– bak de worstjes en snijd deze in stukjes, zet ze hierna even apart – snijd de aubergine,look,ui en tomaatjes
– stoof de groenten aan in olijfolie
– voeg venkelzaad toe
– meng de worstjes eronder
– laat het sap goed uit de tomaatjes komen
– voeg de tomatenconcentré toe en als je niet genoeg vocht hebt ook een glas water
– kruid bij met peper en zout en laat het bouillonblokje oplossen in het vocht
– kook de pasta tot deze gaar is
– meng de pasta + 1 lepel kookvocht met de saus
– verdeel de pasta over de bordjes en werk eventueel af met verse basilicum

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen