ROMIGE PASTA MET ZALM

image_pdfimage_print

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 zalmfilets
– 200g pasta
– 2 dl light room
– 40g parmezaan
– 2 lookteentjes
– 1 sjalot
– 1 courgette
– 200g kerstomaatjes
– 1 bouillonblokje (groenten of vis)

Stappenplan:
– zet de tomaatjes in de oven voor 20 min op 180 graden met wat olijfolie, peper en zout
– laat water koken en kook de pasta
– snijd de sjalot, look en courgette en stoof deze aan in een beetje boter
– blus met de room en verkruimel het bouillonblokje in de saus, meng de parmezaan onder de saus en kruid als laatste bij met peper en zout
– bak de zalm in een hete pan met olie
– kruid de zalm ook met peper en zout
– meng de saus onder de pasta, meng de gare kerstomaatjes eronder
– verdeel de pasta over de borden en leg er de zalmfilet over

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes