ROMIGE PASTA MET ZALM

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 zalmfilets
– 200g pasta
– 2 dl light room
– 40g parmezaan
– 2 lookteentjes
– 1 sjalot
– 1 courgette
– 200g kerstomaatjes
– 1 bouillonblokje (groenten of vis)

Stappenplan:
– zet de tomaatjes in de oven voor 20 min op 180 graden met wat olijfolie, peper en zout
– laat water koken en kook de pasta
– snijd de sjalot, look en courgette en stoof deze aan in een beetje boter
– blus met de room en verkruimel het bouillonblokje in de saus, meng de parmezaan onder de saus en kruid als laatste bij met peper en zout
– bak de zalm in een hete pan met olie
– kruid de zalm ook met peper en zout
– meng de saus onder de pasta, meng de gare kerstomaatjes eronder
– verdeel de pasta over de borden en leg er de zalmfilet over 😀

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto