VANILLE AMANDELKOEKJES

Ingrediënten: (voor 10 koekjes)
– 150g patisseriebloem
– 60g boter
– 80g suiker
– 1 ei
– 2tl amandelessence van @dr.oetkerbelgium
– 1 zakje vanillesuiker
– 1 handje amandelschilfers

Stappenplan:
– meng alle ingrediënten tot een homogene massa
– rol koekjes van het deeg en leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier
– bak de koekjes voor ongeveer 20 min op 170 graden tot ze een kleurtje krijgen

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto