VANILLE AMANDELKOEKJES

Ingrediënten: (voor 10 koekjes)
– 150g patisseriebloem
– 60g boter
– 80g suiker
– 1 ei
– 2tl amandelessence van @dr.oetkerbelgium
– 1 zakje vanillesuiker
– 1 handje amandelschilfers

Stappenplan:
– meng alle ingrediënten tot een homogene massa
– rol koekjes van het deeg en leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier
– bak de koekjes voor ongeveer 20 min op 170 graden tot ze een kleurtje krijgen

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto