VANILLE AMANDELKOEKJES

image_pdfimage_print

Ingrediënten: (voor 10 koekjes)
– 150g patisseriebloem
– 60g boter
– 80g suiker
– 1 ei
– 2tl amandelessence van @dr.oetkerbelgium
– 1 zakje vanillesuiker
– 1 handje amandelschilfers

Stappenplan:
– meng alle ingrediënten tot een homogene massa
– rol koekjes van het deeg en leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier
– bak de koekjes voor ongeveer 20 min op 170 graden tot ze een kleurtje krijgen

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes