VEGAN KOKOSCURRY

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 rode paprika’s
– 1 courgette
– 200 ml kokosmelk
– 140g ongekookte rijst
– 1 el currypoeder
– 1/2 bouillonblokje
– 1 tl gemberpoeder
– 1 tl komijn
– 2 lookteentjes

Stappenplan:
– kook de rijst tot deze gaar is
– snijd de groentjes en look
– stoof de groenten kort aan en doe de kruiden erbij
– blus met de kokosmelk en meng het bouillonblokje erdoor
– kruid eventueel bij met peper en zout
– laat zachtjes de curry 5 min inkoken
– serveer en werk eventueel af met wat koriander of peterselie

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4

TOMATENRISOTTO MET BASILICUMOLIE

Om helemaal in de Italian vibe te komen, maakte ik vandaag dit eenvoudig en heerlijk gerechtje. Laat je niet afschrikken door te denken dat risotto