VEGAN KOKOSCURRY

image_pdfimage_print

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 rode paprika’s
– 1 courgette
– 200 ml kokosmelk
– 140g ongekookte rijst
– 1 el currypoeder
– 1/2 bouillonblokje
– 1 tl gemberpoeder
– 1 tl komijn
– 2 lookteentjes

Stappenplan:
– kook de rijst tot deze gaar is
– snijd de groentjes en look
– stoof de groenten kort aan en doe de kruiden erbij
– blus met de kokosmelk en meng het bouillonblokje erdoor
– kruid eventueel bij met peper en zout
– laat zachtjes de curry 5 min inkoken
– serveer en werk eventueel af met wat koriander of peterselie

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

CHICKEN CAPRESE

Ingrediënten: (voor 2 personen)– 300g kipfilet– 1 bol mozarella– 1 el pesto– 400g kerstomaatjes– 2 tl gedroogde oregano– verse basilicum– 2 tl honing Stappenplan:– doe

GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Dit gerechtje kan je gebruiken als hapje met een lekker dipsausje eventueel of als onderdeel van een volwaardig gerecht. Ingrediënten( voor 2 personen hoofdgerecht, voor

AARDBEI BOSBESFLAPJES MET AMANDELSCHILFERS

Ingrediënten: (voor 8 stuks)– 1 rol bladerdeeg (rechthoekige vorm)– 250g aardbeien– 150g blauwe bessen– 1 zakje vanillesuiker– 60g suiker– 1 losgeklopt ei– Amandelschilfers ter afwerking–

PASTA MET CHAMPIGNON EN SPEKJES

Een super SNEL en GEMAKKELIJK gerechtje dat je in no time op tafel zet! Deze pasta kan je zeker ook vegetarisch klaarmaken en de spekjes