ZOETE AARDAPPELCHIPS MET EEN FRISSE LIMOEN-YOGHURT DIP

Ingrediënten: (per portie)

  • 1 middelgrote zoete aardappel
  • komijn
  • paprikapoeder
  • 2 el griekse yoghurt
  • 1 tl honing
  • 1/2 lookteentje
  • enkele blaadjes verse munt
  • enkele blaadjes verse koriander (voor de liefhebbers?)
  • sap van 1/2 limoen
  • olijfolie

Stappenplan:

  • verwarm de oven op 180 graden
  • snijd dunne chips van de zoete aardappel(hoe dunner hoe krokanter, dus snijd zoals je het zelf het liefst hebt)
  • leg de chips op een bakplaat met bakpapier
  • smeer de zoete aardappelchips in met olijfolie en besprenkel met zout, paprikapoeder en komijn
  • zet ze in de oven tot ze goudbruin zijn (als je ze halverwege omdraait worden ze nog krokanter)
  • meng de yoghurt met limoensap, 1 tl honing, snuifje zout, fijngeperst lookteentje ,fijngehakte munt en koriander

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

LOADED NACHO’S

Perfect om als hapje te serveren op een gezellige Mexican Dinner Night. De tortilla chips zijn OVEN BAKED & HOME MADE ! Ingrediënten: (voor 4