ZOMERS SLAATJE MET GEGRILDE COURGETTE, GROENE ASPERGES EN HALLOUMI

Ik eet zelf helemaal niet graag of frequent slaatjes. De gegrilde groenten in dit gerechtje maken het voor mij toch aantrekkelijk om aan te beginnen. Nu de zomer er aan zit te komen, zal ik toch proberen enkele receptjes voor frisse slaatjes te posten.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 200-250g halloumi
– 150g groene asperges
– 1 kleine courgette
– 2à 3 handjes sla
– handje pijnboompitten
– 3 plakjes hesp (ik gebruik zwarte woud ham)
– olijfolie

Stappenplan:
– snijd de halloumi en courgette in plakjes
– leg de hesp op een bakpapier in de oven op 175 graden tot deze krokant is(ong 10 min)
– de pijnboompitten rooster je even in een hete pan zonder olie tot deze een kleurtje krijgen
– gril of bak de halloumi, courgette en apserges met wat olijfolie, peper en zout
– dresseer het bord: eerst de sla, dan de courgette, halloumi, asperges, pijn boompitten
– leg op elk bord 1 crunchy stukje hesp en verkruimel de 3e over de 2 borden

Delen:

Facebook
Facebook

Onderdelen

Nog meer gerechten?

Nog enkele favorieten

VEGAN CHOCOLATE & TAHINI COOKIES

Ik gebruik super graag stevia van Pure Via in mijn desserts. (ADVERTENTIE) @purevia_be De ene keer is dit om de suiker volledig te vervangen en

summer glow smoothie

advertentie @purevia_be Dit frisse drankje is ideaal om veel vitaminen binnen te krijgen en voor als je zin hebt in een zoetje , maar geen